Ботев призова за подкрепа за домакинството на Пирин в събота. Прочетете

...
Ботев призова за подкрепа за домакинството на Пирин в събота. Прочетете
Коментари Харесай

Ботев призова феновете за подкрепа за мача с Пирин

Ботев прикани за поддръжка за семейството на Пирин в събота. 
Прочетете още
Ето какво написаха от клуба:

Уважаеми Ботевисти,

В събота следва нов значим тест за обичания ни тим. В Пловдив гостува отборът на Пирин, който е прочут със своята борбеност и борба до последния сигнал.

Нека осъществим трибуните на " Футболен комплекс Ботев 1912 ". След несправедливата загуба от Левски, единствено дружно можем още веднъж да се завърнем на победния път.

Защото единствено когато сме дружно можем да преодолеем всички компликации. При цялостни трибуни, при вашата пристрастеност и сила, нито едно съдийско решение не може да отнеме нашата победа.

Пълните трибуни няма по какъв начин да останат незабелязани даже и от съдиите. С поддръжката на почитателите въздействието на съдиите върху мача ще бъде сведено до най-малко, а даже и минималното планиране за ощетяване на нашия тим ще бъде спряно от мощните " жълто-черни " възгласи от трибуните.

Затова Ботев има потребност от своя 12-ти състезател. Играч, който през годините постоянно е бил до тима, без значение от постигнатите резултати.

Нека дружно създадем стъпката към значимите три точки. Точки, които ще дадат сили на тима в идния сбит цикъл от тежки мачове.

Всички в името на Ботев! До финален мирис!

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР